مراقبت از کودک با اوتیسم در منزل

ساخت وبلاگ

جمعه نوزدهم خرداد ۱۴۰۲ - 6:56 - سیده دلارام موسوی، دانشجوی کار درمانی -

اگر در خانه از کودک مبتلا به اوتیسم مراقبت می کنید، در اینجا نکات مفیدی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:

1. به یک روال پایبند باشید: کودکان مبتلا به اوتیسم از لحاظ روتین و قابل پیش بینی رشد می کنند، بنابراین سعی کنید یک برنامه روزانه ثابت داشته باشید و تا حد امکان به آن پایبند باشید.

2. محیطی آرام ایجاد کنید: بسیاری از کودکان مبتلا به اوتیسم به سر و صدا و سایر محرک ها حساس هستند، بنابراین سعی کنید محیطی آرام و ساکت در خانه ایجاد کنید. در صورت نیاز از گوش گیر یا هدفون حذف نویز استفاده کنید.

3. از وسایل کمک بصری استفاده کنید: کودکان مبتلا به اوتیسم اغلب به وسایل کمک بصری مانند برنامه های تصویری و داستان های اجتماعی واکنش خوبی نشان می دهند. اینها می تواند به آنها کمک کند تا بفهمند از آنها چه انتظاری می رود و اضطراب را کاهش دهند.

4. ارائه فعالیت های حسی: فعالیت های حسی، مانند بازی با خمیر بازی یا سطل های حسی، می تواند برای کودکان اوتیسم آرام بخش باشد و به آنها کمک کند تا احساسات خود را تنظیم کنند.

5. ارتباط را تمرین کنید: بسیاری از کودکان مبتلا به اوتیسم با برقراری ارتباط دست و پنجه نرم می کنند، بنابراین سعی کنید مهارت های ارتباطی مانند تماس چشمی، نوبت گرفتن و استفاده از ژست ها یا کارت های تصویری برای بیان خود را تمرین کنید.

6. اجتماعی شدن را تشویق کنید: در حالی که اجتماعی شدن برای کودکان مبتلا به اوتیسم می تواند چالش برانگیز باشد، تشویق تعامل اجتماعی با همسالان و اعضای خانواده مهم است. قرارهای بازی یا سایر گردش های اجتماعی را تنظیم کنید و از داستان های اجتماعی استفاده کنید تا فرزندتان را برای این تجربیات آماده کنید.

7. به دنبال کمک حرفه ای باشید: در نهایت، در صورت نیاز در جستجوی کمک حرفه ای تردید نکنید. یک درمانگر یا متخصص رفتار می تواند راهنمایی و پشتیبانی بیشتری را برای کمک به رشد کودک مبتلا به اوتیسم در خانه ارائه دهد.

پرسشنامه

respite - autism spectrum disorder - sensory activities - therapy - challenging behaviour

autism treatment - sensory play - -daycare -disability- respite services - preschool - childcare

اختلال طیف اوتیسم - فعالیت های حسی - درمان - رفتار چالش برانگیز - درمان اوتیسم - بازی حسی - خدمات مهدکودک - ناتوانی - استراحت - پیش دبستانی - مراقبت از کودکان - چگونه خدمات مراقبت در منزل برای اوتیسم می تواند به کودک شما کمک کند

How Home Care Services For Autism Can Help Your Child

توجه به این نکته ضروری است که فقط یک متخصص مراقبت های بهداشتی آموزش دیده می تواند اوتیسم را تشخیص دهد. با این حال، در اینجا برخی از علائم و نشانه‌های رایج وجود دارد که ممکن است نشان دهنده ابتلای کودک به اوتیسم باشد:

  1. تاخیر در مهارت های گفتاری یا زبانی
  2. فقدان یا محدود بودن تماس چشمی
  3. مشکل در درک نشانه های اجتماعی و ارتباط غیرکلامی
  4. رفتارهای تکراری یا روتین
  5. حساسیت بیش از حد یا کمتر به محرک های حسی، مانند صداها یا بافت های خاص
  6. مشکل در انتقال یا تغییر در روال
  7. مشکل در بازی های تخیلی یا دوست یابی
  8. تثبیت بر روی اشیاء یا موضوعات خاص
  9. حرکات غیرمعمول، مانند تکان دادن دست یا تکان دادن به جلو و عقب
  10. پرهیز از تماس فیزیکی یا محبت، یا جستجوی آن از راه های غیرعادی.
  1. کار درمانگر_دلارام_موسوی. کلینک دل خیابان طبرسی - ساری

تجربیات دانشجوی کاردرمانی...
ما را در سایت تجربیات دانشجوی کاردرمانی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : delaram-mousavia بازدید : 65 تاريخ : يکشنبه 1 مرداد 1402 ساعت: 15:21